Pittige Witte Bonenschotel

Ingrediėnten: De hoeveelheden zijn gebaseerd op 4 personen.

2 uien. 2 appels. 1 blikje maļs (netto 300 gram).
25 gram boter. 300 gram rundergehakt. 1 eetlepel cajunkruiden.
1 pot witte bonen in tomaten saus (720 gram). peper en zout.

Voorbereiding: ± 5 minuten.

De uien pellen en snipperen. Appels schillen en klokhuizen verwijderen en dan in blokjes snijden. Maļs afgieten. In een braadpan boter verhitten.

Bereiding: ± 15 minuten.

Uien in ca. 3 minuten zachtjes bakken. Gehakt toevoegen en al omscheppend rul en bruin bakken. Cajunkruiden, blokjes appel, witte bonen en maļs aan het gehakt toevoegen. Goed door elkaar roeren en het geheel nog ongeveer 5 minuten goed door verwarmen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met augurkjes en een (komkommer)salade.
Copyright 2008 Koken Met Peter.print